Реклама в метрото на София
                                                                                                                             
New Level са екип от професионалисти и партньор, с който се работи лесно, бързо и качествено. Мрежата им от екрани в метро станциите е добър комуникационен канал и подходящ избор за маркетинговия микс в градска среда.
    Паша Георгиева, НОВА ТВ
Изключително сме доволни от лесната и професионална комуникация, бързата реакция на екипа и доброто покритие на рубриката.
    Любов Петрова, издателство "Еднорог"
Бих искала да изразя високата си положителна оценка от съвместната работа с New Level Communications през 2013. Екипът доказа, че професионалния подход и проактивността са основни активи за постигане на поставените цели. Доброто планиране и организация на работата затвърдиха тяхната конкурентна позиция на рекламния пазар.
    Димитрина Аладжова, LG
Благодарение на рубриката Арт Ревю в софийското метро, Театър Възраждане достигна до повече хора от всякога. А работата с New Level Communication наистина е удоволствие.
    Весела Венчева, Театър "Възраждане"
Предаването "Арт ревю" винаги предоставя на своите зрители качествени и интересни културни новини, представени по свеж начин. Издателска къща "Хермес" високо цени партньорството си с екипа на продукцията и смята да продължи съвместната работа и за напред.
    Габриела Стоева, издателска къща "Хермес"
Бихме препоръчали работа с New Level Communications на широк кръг рекламодатели, които искат да достигнат до разнообразни целеви групи в активна възраст и то сегментирани според специфичните изисквания на всеки отделен продукт.
    Любов Петрова, издателство "Еднорог"